torsdag den 7. marts 2013

Burger Palace XL Bacon og Cheese

Burger Palace, Vesterbrogade 85, 1620 København V, torsdag 2013-03-07 13:40Pris 48 kr. kun for burger. Nr. 38 på menuen, 200g frisk hakket oksekød, hjemmelavet burger.


Burger Palace - nærmest en institution på Vesterbrogade, samme sted siden 1980. Blandt de første i kvarteret med lange åbningstider og fair priser - mange har afsluttet en brandert med en tur på Burger Palace. For nogle år siden, skar de 1/3 af restauranten fra til spillested, med en dør imellem.

Betjening: Ingen kø, lidt mangelfulde danskkundskaber hos ekspedienten, en ansat der sad på en sofa tæt på skranken hjalp med sproget. Min bestilling, en std. vare blev leveret på 4 min. i en god isoleret æske (der dog var lidt for lille), da jeg ønskede at tage burgeren med.

Omgivelser: 55 db, få gæster, ikke travlt. Lidt rustik, de klassiske brune, lakerede borde, dog med nyere sæder. Muzak, men heldigvis lavt. Desværre trak lidt tobaksrøg fra det tilstødende spillelokale ind gennem en åben dør, mens jeg ventede på min bestilling.

Drikkevarer:  Begrænset sodavands-udvalg, Coca-Cola var dog iblandt.

Sanitet: Rent og opryddetBurgeren: Ialt 340g, bollen er ristet for kraftigt og for hårdt, nærmest kvaser. Burgeren er stor. Cheddar skiven er fint balanceret. Dressingen er fint i baggrunden, ikke dominerende. Bøffen er middel, nok billigt kød, gennemstegt men ikke tør, sandsynligvis 100% efter konceptet. Samlet forekommer der en kraftig saltet smag, sandsynligvis fra bøffen.

Ingredienser iflg. producent: Burgerne serveres i en klassik sesambolle smurt med sødchilimayo, sprød salat, tomat, løg, pickles og ketchup. Palace burgerne bliver serveret med en 100 gr. American oksebøf. Vælger du en XL burger, får du byens saftigste 200 gr. 100 % frisk hakket oksebøf.Konklusion: Stor mængde for pengene, men for hårdt ristet bolle og for kedeligt kød. En billig standardburger. 3 burgerboller!

[3/6]

1 kommentar:

  1. Do you love Coke or Pepsi?
    PARTICIPATE IN THE POLL and you could receive a prepaid VISA gift card!

    SvarSlet