onsdag den 28. august 2013

Langelinie Burger

Molepavillonen, Langeliniekaj 65, 2100 København Ø., onsdag 2013-08-28 11:45



Langelinie Burger, salat, Miracle Whip, tomat, rå løg, agurker, ketchup,  35 kr. + 3 kr. for ost.


Molepavillonen for enden af Langeliniekaj på en solskins eftersommerdag. Pragtfuld miljø og den 317 m. lange M/S Celebrity Eclipse lå til kaj. Der venter næppe den store kulinariske oplevelse men resten er da en cykeltur værd.

Betjening: Travlheden er meget vejrafhængig - så i dag var der lidt kø. Deres madvarer er dog hurtig at fremstille. To ansatte. "Næste" var måske råbt lige lovlig tonløs ud - ellers venlig men funktionel betjening. Fik min bestilte standard vare efter 6 min.


Omgivelser: Ligger for enden af Langeliniekaj - dermed første parket til ind- og udgående skibe samt typisk synet af én af de rigtig store ved kaj. Også udsigt til Norgesbåden, FN-Bygningen, Nordhavn, Trekroner og lidt længere ude Middelgrundsfortet. Parkeringsplads tæt på. Ganske afgjort til udendørs liv - det er blot en træhytte uden indedørs pladser. Borde med stole og høje borde man kan stå ved.

Drikkevarer: De gængse sodavand på fad (33/50/60 cl Coca Coca/Fanta kostede 19, 22 og 25 kr), te, kaffe i mange varianter, varm chokolade, Cocio, kildevand og "sunde sodavand".

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.


Burgeren: Std. sesambolle, ristet for kraftigt og tør. Tomatketchup, syltede agurker, hakkede rå løg og tomat. En fed smelteost der ikke gav meget væsen af sig bortset fra fedt. En færdiglavet bøf der ligner det, der kan købes billigt i supermarkederne. Tynd, gennemstegt, tør og kedelig. Salat og Miracle Whip. Tomatketchup og dernæst løg dominerede smagen, volumen under middel.


Ingredienser: Std. sesambolle, bøf af hakket oksekød, smelteost, salat, tomat, syltede agurker, hakkede rå løg, Miracle Whip.
Den tørre bolle knækkede selvfølgelig ved spisning
Konklusion: Om det er Miracle Whip'en, de hakkede rå løg, den overdrevne brug af tomatketchup eller den kedelige, tørre færdiglavede bøf der gør det - men den giver virkelig associationer til de billigste fra McDonald's. For kraftig brug af tomatketchup, de rå løg trænger igennem og førnævnte kedelig bøf - jeg vil stadig anbefale at tage ud til enden af Langeliniekaj, men køb noget andet end burgeren. 2 boller!
[2/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar