torsdag den 27. februar 2014

Bacon Cheese Burger

Cantinos Pizza-Steakhouse, Tagensvej 204, København NV, fredag 2013-10-01 11:30Hjemmelavet Bacon Cheese Burger, 60 kr.


Cantinos Pizza-Steakhouse ved krydset af trafikkerede Tagensvej/Tuborgvej forsøger at være lidt mere end bare et shawarma/pizza og grill - med steaks, god plads og salg af alkohol har de mulighed for at bevæge sig op til det pænere "steakhouse"

Betjening: Som pænere steder, først betaling efter spisning. Mad og drikkevarer serveres. Min std. vare kom efter 10 min. Venlig betjening.Omgivelser: Trægulv, rå murstensvægge og malerier. Træborde med polstrede træstole. Temmelig rå look der kunne ligne en moderne café.

Drikkevarer: Coca Cola mm. fra fad, øl og vin.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.Burgeren: Std. sesambolle, fint let ristet. Majonæse, tomatketchup, få små salatblade, en smelteost der ikke gav megen væsen af sig. Nogle stykker bacon, der var stegt forskelligt - nogle for lidt, andre for voldsomt. Bøf af hakket oksekød af under middel kvalitet der var tør, gennemstegt og på den ene side direkte forbrændt. Smagte som en forbrændt hakkebøf. Frisk agurk, tomater, salat, løgringe, tomatketchup og majonæse. Generelt for meget tomatketchup. Over middel volumen.


Ingredienser: Std. sesambolle, bøf af hakket oksekød, smelteost, bacon, salat, agurk, tomater, løg, tomatketchup, majonæse.


Konklusion: Et Steakhouse, der har problemer med at stege en bøf af hakket oksekød tæller selvfølgelig ned - samtidig ikke balanceret mht. tomatketchup, der med friske agurker helt burde være undgået. Her var desværre sjasket alt for flittigt med det røde, søde stads. 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar