tirsdag den 16. april 2013

Bacon Cheese Burger


Amigo Pizzaria, Finsensvej 261, 2000 Frederiksberg, mandag 2013-04-15 13:30

Nr. 48 - Bacon Cheese Burger til 45 kr. "Med salat, tomat, agurk, mayonnaise og ketchup."Amiga Pizzaria - en lidt særpræget bygning ved S-banen, der mest ligner en gammel garage. Pizzeria med pizza, burgere, sandwich og shawarma.


Betjening: Ingen andre kunder, høflig og hurtig betjening. Fik min bestilte standardvare efter 15 minutter.


Omgivelser: 58 db - Ingen andre kunder, lidt dæmpet popmusik fra køkkenet. Store borde, imiteret lædersofa. Lyst med lidt kunst-fotos på væggen.


Drikkevarer: Lille udvalg af Coca Cola, Fanta, Faxe Kondi, Cocio og kildevand i køleskab.


Sanitet:  Rent og ryddeligt.


Burgeren: En std. bolle, ristet fint, majonæse både i top og bund. En temmelig fed skive smelteost, der ikke smagte af så meget, let syltede agurker, tomater, to bacon, der desværre havde fået for meget. Burgeren var meget fed og af under middel kvalitet, den var let rosa indvendig. Salat og tomatketchup i bunden. Burgeren har mellemstor volumen.


Ingredienser: Bøf af 100% oksekød, tomater, syltede agurker, majonæse, bacon, tomatketchup og salat.


Konklusion: En burger der helt igennem emmer af for høj fedtprocent.Smelteosten er meget fed, uden den tilføjer noget smag, købet er meget fedt, kun en lille mængde salat og grønsager - og så mener jeg i dette sjældne tilfælde, at tomatketchuppen er underdrevet. Det værste er dog de brændte bacon, der giver en brændt smag gennem hele burgeren. Dermed går den fra 3 til 2 boller!

[2/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar