fredag den 12. april 2013

Barbeque Burger


Café og Restaurant SiestaGlostrup Shoppingcenter 102, 2630 Glostrup, fredag 2013-04-12 12:00

Nr. 24, Barbeque Burger, med bacon, rødløg og barbecuemayonnaise, pris 95 kr.Café og Restaurant Siesta, beliggende på øverste etage i Glostrup Centeret. Restaurant med meksikansk præg, der dog også sælger brugere, pizza og pasta.Betjening: Opmærksom tjener, der hurtig fik os på plads, der var frit valg da der ikke var travlt Ca. 20% af kapacitet, fik bestilte std. vare efter 15 minutter.


Omgivelser: 67 db - Beliggende i Center, forbigående tæt på, easy listening i baggrunden (fra Centeret). Bløde plastik læderstole og gul laminatborde, borde lidt for små. Ikke så inspirerende placering, men det var muligt at finde plads inde i restauranten. 


Drikkevarer: Som restaurant, sodavand, bla Coca Cola, øl, vin og spiritus. Den skænkede Coca Cola var fra fad, kølig men en anelse flad.

Sanitet:  Rent og ryddeligt.


Tilbehør: Kartoffelbåde med majonæse, krydret med lidt barbeque. Normal kvalitet, fint (let) saltede og ikke så fedtede. Enkelte både var kogt for længe.

Burgeren: Bøffens diameter var meget større end bollen - givet et mærkeligt indtryk og vanskeligt at spise. Majonæse, barbequeketchup, tomater, bøf, salat, bacon, rødløg. Bøffen er af middel kvalitet, gennemstegt og lidt for tør. Barbequeketchup smagen var ganske dominerende og ikke helt jævnt fordelt - så burgeren var tør i kanterne, og for sød med for meget barbequeketchup i midten .Den samlede mængde var stor.


Ingredienser: Bøf af 100% oksekød, tomater, rødløg, majonæse, bacon, barbequeketchup, salat og dressing.


Konklusion: En mellemklasse, restaurationsburger med meksikansk præg. Noget præg af lidt sjusket håndværk, bøffen har større diameter end bollen, ujævn fordeling af barbequeketchup, std. kød. Sniger sig lige til 4 boller!

[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar