tirsdag den 30. april 2013

Buffalo Osteburger

Lazio Italiano, Gasværksvej 3, 1656 Kbh. V., tirsdag 2013-04-30 13:30

Nr. 92 Buffalo Osteburger - 200g oksebøf med ost til 50 kr.



Lazio Italiano - der lige har skiftet ejere - beliggende ved Vesterbro Torv.


Betjening: En anden ventende kunde og en anden bestiling. To ansatte, ikke travlt. Venlig betjening. Fik min bestilte standardvare efter 12 minutter.


Omgivelser: 66 db - Vejstøj og svitsende lyd i det lille lokale. Typisk pizza/grillbar stil, dog lyse omgivelser. Laminatborde, bløde lyse sofaer med kunstig skind. Forholdsvis nyt.


Drikkevarer: Lille udvalg af Coca Cola, Fanta, Faxe Kondi, Cocio og kildevand i køleskab.


Sanitet: Rent og ryddeligt som jeg så det - ellers kan det snart ses på Smiley siden, for der var kontrol i dag.


Burgeren: Samlet 371 g. En såkaldt Buffalo bolle, tilsyneladende en færdigbolle, der dog var var mere grov en normalt, desværre ristet lidt for voldsomt på kanterne - den var dog frisk og blød. Tomatketchup, majonæse, std. ost, bøf, tomat- og friske agurkeskiver, dog lidt tykke, så burgeren gled ved spisning. Salat og dressing i bunden. Burgerne var massefremstillet fra frost, under middel kvalitet, var gennemstegt og en anelse tør. Bortset for de lidt for ristede inderside af bollen, fint håndværk og fint balanceret. Burgeren har mellemstor volumen.


Ingredienser: Færdigvar bøf af oksekød fra frost, tomater, friske agurker, majonæse, dressing, tomatketchup, ost og salat.


Konklusion: En burger med bøf fra frost kommer aldrig helt op at ringe - bedre, frisk kød kunne bevæge oplevelse et enkelt trin op - men det er standardbruger som pizza specialister åbenbart har med for syns skyld.
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar