fredag den 5. juli 2013

Banana Joe Special

Banana JoeElmegade 18, 2200 Kbh N, tirsdag 2013-07-02 19:30



Byens flotteste rulleskilt men ikke "beste" stavning
Den legendariske Banana Joe har efterhånden holdt til i Elmegade i et par år, ellers var han i mange år kendt på Nørrebrogade.

Banana Joe Special - burger med 150g. hjemmelavet hakket oksekød og spejlæg. 45 kr.

Betjening: En enkelt anden kunde, blev betjent øjeblikkeligt (de snakkede bare). Fik standardvare efter 15 min. Banana Joe er utrolig venlig og nok den mest ekstroverte burgerpusher i denne verden.

Al for lille tallerken
Omgivelser: Meget lidt plads i høj kælder, men i sommerperioden udeservering - tre spinkle, overfarvede laminerede træborde med hver to træstole. Selvfølgelig lidt støj og bilos fra Elmegade, dog med temmelig pulserende liv

Drikkevarer: Lille udvalg af sodavand (inkl. Coca Cola) og vand fra køleskab.


Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.

Tilbehør: Lille mængde Pommes Frites, omkring middel kvalitet, fint tilberedt. Passende mængde majonæse til.


Burgeren: Banana Joe benytter sig af et lidt specielt trick - et stort salatblad fungerer som skål for indholdet - så det hele ikke vælter ud - før man spiser af den. Jeg kan ikke se den gode idé i det tiltag. Standard sesambolle, frisk og tilpas (svagt) ristet. Et tyndt lag barbeque tomatketchup, spejlæg, grillet bøf af hakket oksekød af lidt over middel kvalitet, gennemstegt men stadig saftig. Salat, (ikke syltede) agurker, samt en tyndtflydende dressing. Burgeren var af middel volumen.


Ingredienser: Std. sesambolle, 150g hjemmelavet oksekød, barbeque tomatketchup, spejlæg, salat, (ikke syltede) agurker, samt en tyndtflydende dressing

Konklusion: Fint tilberedt, for en gang skyld er jeg ikke i tvivl om kødet er frisk og hjemmelavet - for det er det. Fint med begrænset brug af ketchup, dog fungerer tiltaget med salatblandet ikke helt, da burgeren tilter. 4 boller!
[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar