torsdag den 25. juli 2013

Mood Food Mexicansk Burger

Mood Food, Istedgade 103, 1650 København, mandag 2013-07-15 18:50Pris 54 kr. kun for burger. m. hjemmelavet bøf og jalapenos, 85 kr. for menu inkl. pommes frites og 33 cl. dåse Coca Cola.


Mood Food - Sandwich- og burgerbar på Istedgade.


Betjening: Ingen kø, få andre kunder. Blev betjent øjeblikkeligt og kødet blev direkte derefter lagt på varmepladen. Der gik alt omk. 10 min., hvoraf stegningen af bøffen varede de omk. 9 min. Venlig betjening.


Omgivelser: Ligner mest en moderne fransk salatbar, menuer og priser står med kridt på tavler. Polstrede stole med pastikbelægning, brune, lakerede træborde, et par kunstbilleder af New York og London.

Drikkevarer: Fint udvalg af sodavand og vand i køleskab, heriblandt Coca Cola.


Sanitet: Lidt slidt inventar men rent og opryddet

Tilbehør: Pommes frites lidt fedtede, let saltet. Std. kvalitet, enkelte var stegt lidt for længe.


Burgeren: Bollen er hjemmebagt, den var frisk og ikke ristet for kraftigt og dejlig svampet. Burgeren er stor. Der er en stor del jalapenos. Der er tilpas std. ketchup og burgerdressing. Bøffen er af lidt bedre kvalitet, stor i omfang, lidt rosa indvendig. Generelt er burgeren ganske fugtig, snavsede fingre er umuligt at undgå.


Ingredienser: Hjemmebagt bolle, jalapenos, salat, friske agurker, tomater, løg, tomatketchup, burgerdressing og 100% hj. oksekød


Konklusion: Stor mængde for pengene med en smag lidt udover det sædvanlige med jalapaenos. Svampet og fugtig, let rosa indvendig, men sådan kan jeg li' det. Den ikke helt færdigbagte hjemmelavede bolle var tilpas i dag. Det står dog klart, om man skal kunnelide jalapenos for at denne burger skal bringe lykke. Den kniber sig lige op på 5 burgerboller!

[5/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar