torsdag den 25. juli 2013

Hjemmelavet Burger Klassisk Okse


Træfpunktet Pizza & GrillIshøj Strandvej 11, 2635 Ishøj, onsdag 2013-07-24 15:40



Nr 61 Hjemmelavet Burger Klassisk Okse, 41 kr., 4 kr. ekstra for ost og 4 kr. ekstra for bacon, 49 kr. ialt.


Træfpunktet Pizza & Grill, en træbarak på Køge Landevej der servicerer landevejsfarende, lokalområdet, fodboldspillere og campingpladsen. Fine parkeringsforhold og mulighed for at sidde uden for.

Betjening: Ingen kø, hurtig og venlig betjening. Fik min std. vare efter 10 min.


Omgivelser: Som en stor pølsevogn - snæver plads, enkelte hylder med barstole.


Drikkevarer: Køleskab med Coca Cola, Pepsi, Faxe Kondi, Fanta, Cocio samt Tuborg Grøn og Classic.

Sanitet: Forekom rent og opryddet.


Burgeren: Standard sesambolle, ristet lidt for hårdt på toppen, men ikke tørt. Majonæse, tomater, tomatketchup, syltede agurker og sammenkrøllede bacon! Normalt er bacon aflange, men disse bacon var allerede sammenkrøllede, da de blev lagt på stegefladen. En standard smelteost, der ikke gjorde væsen af sig, hakket oksekød der var forberedt tidligere og lagt i plastfolie og i køleskab. Bøffen var stegt fint men af under middel kvalitet og havde fået noget peber. Salat og majonæse under bøffen. Fint balanceret majonæse og ketchup, middel i volumen.


Ingredienser: Sesambolle, hjemmelavet oksekød, majonæse, tomatketchup, tomater, tomatketchup, syltede agurker, bacon, smelteost, salat.

Hvad er det - krøllebølle-bacon ?


Konklusion: Mærkværdig baconform så bacon'en indtages ujævnt samt det skaber ustabil burger, under middel kødkvalitet i en ellers godkendt burger - den kniber sig lige til 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar