torsdag den 20. marts 2014

Kæmpe Burger alm.

Zeybek - Flintholm Station PizzaGrøndals Parkvej 812720 Vanløse, torsdag 2014-03-20 17:35



Kæmpe Burger alm., 250g bøf. 54 kr. + 6 kr. for ost og bacon, ialt 60 kr.


Zeybek - Flintholm Station Pizza, pizza, sandwich, grill, italiensk, meksikansk - de har det hele også på det travle trafikknudepunkt Flintholm Station.

Betjening: Venlig, dog med lidt forvirring - måske pga. sproget. Jeg fik dog min bestilte std. vare efter blot 8 min.



Omgivelser: 72 db. Tale fra gæster, køkkenlyd og svag radio ved køkkenet. En del af Flintholm Station, dermed også stål og glas, gulvet er det samme som på resten af stationen, udendørs fliser med stålriller til dræn af vand! Små runde laminatborde med upolstrede træstole, men også en enkelt sofagruppe med større bord. Forekommer lidt "koldt" - her spiser man hurtigt og så videre.

Drikkevarer: To store køleskabe med temmelig stort udvalg af ikke-alkoholiske drikke.

Den er stor - selv på en stor pizzatallerken
Burgeren: Hjemmelavet sandwich bolle, tynd og desværre alt for hård, umuligt at skære i uden det hele glider. Et kæmpe læs majonæse og endnu mere tomatketchup. Fed smelteost, der giver noget smag fra sig. Fin, tilpas stegt bacon. En kæmpe bøf af hakket oksekød, af middel kvalitet, tynd og med flere cm. større diameter end bollen. Gennemstegt men ikke tør. Salat, rødløg, tomater og friske agurker. Afsluttes med endnu et lag tomatketchup og majonæse. Volumen skal sammenlignes med Buggiburger, stor volumen, vægt og kalorier.

Her er tomatketchup til adskillige Quentin Tarantino film
Ingredienser: Hjemmelavet sandwich bolle, 250g bøf af hakket oksekød, bacon, smelteost, salat, rødløg, friske agurker, tomater, tomatketchup og majonæse.



Konklusion:  Det hele er så ærgerligt. Kødet og grønsagerne er til 4 boller, desværre trækker den hårde bolle og den vilde brug af tomatketchup samt majonæse ned. Kødet er nemlig af ganske fin kvalitet, den burde bare være formet tykkere så den flugter med bollen, så ville den gode bøf dominere lang mere. Stor volumen hvis det er prioriteten.
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar