torsdag den 1. august 2013

Nose2Tail Burger

Nose2Tail, Valkendorfsgade 22, 1151 København K., onsdag 2013-07-31 kl 18:30Burgeren - Bøf af økologisk hakket oksekød med syltet agurk, bløde løg, mayo og dansk øko ost - 100 kr., tilbehør: Fritter med valgfri mayo til 30 kr.


På det tidligere Pasta Basta ligger nu Nose2Tail "madbodega", navngivet efter det princip, de forsøger at efterleve - nemlig at hele dyret bruges fra snude til hale for at undgå madspild. Dyrene søges fra lokale, bæredygtige, økologiske landbrug med dyrevelfærd som prioritet.

Betjening: Havde bestilt plads for fire i forvejen, ingen kø. Blev betjent hurtigt og venligt. Aftenen bar dog senere præg på flere fejl og forvirring, men det var ikke tjenernes skyld, måske lidt for travlt for køkken og tjenerne, selv om det var under halv fyldt i hele komplekset. Fik vores forskellige bestilte hovedretter samtidig efter omk. 15 min.


Omgivelser: +82 db. Forsøgt holdt i amerikansk diner stil - med åbent køkken som det ses til højre. Trægulve, træstole og små træborde, der var lidt for små når de samtidig skulle rumme bestik-holder og den store Heinz tomatketchupflaske. Lydakustikken var elendig, ved 2/3 kapacitet i rummet skulle der råbes. Støj og desværre også stegeos fra det åbne køkken røg ud til kunderne - og det gik lige i mine lunger - resultat: astmaanfald.

Drikkevarer: Fire forskellige øl, hvoraf to er brygget hos Skands Bryggeri alene til Nose2Tail, tre forskellige milkshakes.nogle øko-sodavand, vin, kaffe/te og spiritus. Prisniveauet for drikkevarer forekom temmelig højt.
Ale til 60 kr
Lager til 60 kr
Starter snack mens vi ventede: Flæskesvær med bacon mayo, lavet af frilandsgris. 30 kr. Smagte fint, majonæsen var god - selvfølgelig ikke for de fedtforskrækkede.

Sanitet: Forekom rent og opryddet.

Sådan blev rettet leveret

Tilbehør: Adspurgt om det var muligt, ikke at få alt for brændte Pommes Frites, svarede tjener de kun lavede dem på én måde, og de lige præcis var sprøde men ikke brændte. På billedet ser det måske værre end, de de reelt var for de var rustikke, de var bløde i konststencen, smagte såmænd udmærket, men 10% af dem  havde efter min overbevisning fået for meget. Den samme majonæse igen, der kunne vælges mellem fem forskellige, fin men ikke for de fedtforskrækkede.


Lige som hos den nærliggende hos Sporvejen lå låget ved
side af uden jeg ved hvorfor. Desværre havde de glemt
bacon'en på begge vores burgere

Burgeren: Fin, hjemmelavet bolle, stort lag majonæse i toppen, et lag bløde løg, den danske øko ost gav stor fedtmængde, men ikke så meget smag. Øko-bøffen var af over gennemsnitlig kvalitet, temmelig rosa indvendig. Blev ikke spurgt om stegegrad, men sådan ønsker jeg det - og bøffen var frisk og saftig. Under bøffen et fuldt lag syltede agurker og majonæse igen. Den samlede volumen var lidt over gennemsnittet.


Ingredienser: Hjemmelavet bolle, majonæse, bløde løg, dansk øko-ost, øko hakket oksekød, syltede agurker.
Noget rosa - for mig er det fint, men måske bør
de spørge kunden først om stegegrad

Konklusion: En temmelig kødfuld oplevelse - fin hjemmelavet bolle, kødkvalitet noget over middel - men den forekommer noget primitiv. Ikke fordi jeg er kanin, men var det ikke muligt at tilsætte noget salat for at give det en mindre kødfuld og fedtholdig konsistens. 4 boller!

[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar