tirsdag den 15. oktober 2013

Star Dobbelt Cheese Burger

Star Midnight Kebab-Grill, Istedgade 101, 1650 Kbh V., tirsdag 2013-10-15 17:20
Nr. 21 Star Dobbelt Cheese Burger, 48 kr. Hjemmelavet burger serveres med salat og dressing.


Star Midnight Kebab-Grill i fastfood dødszonen på Istedgade.

Betjening: Ingen kø, indehaverens telefon ringede, da jeg skulle til at bestille - han startede telefonsamtalen og fortsatte med at lytte til min ordre - det forvirrer mig. Noget forvirring omk. bestillingen - så han hentede lige to bøffer mere, da alt var forstået. Hvad han ikke havde i danskkundskaber, vandt han på friskhed - i ledige stunder brød han ud i sang! Vi fik vores std. vare efter 12 min. Trods alt venlig betjening.

Omgivelser: Hele steder emmer lidt af patina og nedslidthed - nogen vil måske ligefrem kalde stedet for snusket. Malingen på væggen ved spise hylderne var fx slidt af - inventaret så generelt slid ud. Trang plads, hylde, bord med plads til tre.

Drikkevarer: Lille køleskab med sodavand i forskellige størrelser, Cocio, kildevand, iste og tyrkisk drikke yoghurt.

Sanitet: Ikke helt rengjort dér, hvor jeg kiggede.Burgeren: 465g. Std. sesambolle, dejlig blød men ristet lidt for kraftig på kanterne indvendigt. Et lag tomatketchup. Bøf af hakket oksekød taget fra frost, blandet med både grønt og rødt krydderi. Krydderier blandet i hakket oksekød er ikke noget, jeg bifalder! En fed smelteost, der ikke gav meget væsen af sig og anden bøf. Bøfferne var gennemstegte, ikke saftige, af under middel kvalitet - og som allerede nævnt, blandet med krydderier. Et tykt lag dressing, salat, tomater, syltede agurker, løgringe og afsluttet med majonæse. Samlet en noget fedtet konsistens opnået af bund-ingredienserne, ikke af kødet. Volumen over middel.


Ingredienser: Std. sesambolle, kød af hakket oksekød, smelteost, salat, tomater, syltede agurker, løgringe, tomatketchup, dressing, majonæse.


Konklusion: Meget volumen for 48 kr., noget fedtholdig fra dressingen i bunden, men det bliver aldrig en stor burger med frossen kød blandet med krydderier. Kniber sig lige til 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar