tirsdag den 8. april 2014

Bacon Cheese Okse

MB Steak House Pizza & Cafe, Nordre Fasanvej 132, 2000 Frederiksberg, lørdag 2014-04-05 14:30Bacon Cheese Okse med 150 g. oksekød, 48 kr.


MB Steak House Pizza & Cafe på hjørnet af Nordre Fasanvej og Mariendalsvej, Pizza, Café, Grill med italiensk, græsk og meksikansk islæt.

Betjening: Eneste kunde, venlig betjening. Fik min bestilte std. vare efter 8 min.


Omgivelser: 69 db., radio fra køkkenet der spillede 80'er hits, samt lyd af mad der snittes. Imiteret mursten, træklinker, malerier med udenlandske landmotiver. Skranke og køkken i en ø i lokalet hvoruden køkken i baglokale. Træstole og polstrede sofa og stole.

Drikkevarer: Mindre udvalg af sodavand, te og kaffe.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.Burgeren: Std. bolle ristet lidt for kraftigt. Majonæse og tomatketchup. Bacon stegt lidt for kraftigt. En ekstrem fed smelteost, der dominerede for kraftigt. Bøf af hakket oksekød tilsat krydderier, under middel kvalitet, gennemstegt men ikke tør. Salat, tomater, agurker - alt hakket i stedet for i skiver. Afsluttes med majonæse og tomatketchup. Middel volumen, den fede smelteost og den fede smag dominerer.


Ingredienser: Std. sesambolle, 150g. bøf af hakket oksekød tilsat krydderi, bacon, smelteost, salat og hakket tomater og agurker, tomatketchup og majonæse.


Konklusion: Bøf blandet med krydderi bliver aldrig godt, en tomatdominerede fed smelteost, lidt for flittig brug af tomatketchup. At tomater og agurker er hakkede skader ikke så meget, men det bliver under middel.
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar