lørdag den 4. maj 2013

Grand de Luxe Cheese'n'Bacon


MaxGammeltorv 4, Kbh., lørdag 2013-05-04 13:44Grand de Luxe Cheese'n'Bacon Menu for 79 kr., pris kun for burger 62 kr. Egen beskrivelse: En tyk, saftig hamburger af svensk oksekød på ristet sesambrød med Originaldressing, æblerøget bacon og ost. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

Andet besøg hos svenske Max efter den mindre skuffelse med Frisco. Denne gang er det Max' kongeburger med det lange og forpligtende navn Grand de Luxe Cheese'n'Bacon. Max - svensk burgerkæde startet i 1968 med næsten 100 restauranter i Sverige, en enkelt i Norge - og nu en enkelt (via franchise) i Danmark.


Betjening: Tre smarte selvbetjeningsautomater opstillet ved indgangen, derefter kan bestillingen hentes ved en ekspress-kasse. På trods af mange svenske ord, fungerede den fint for mig. Ved de alm. skranker var der kø, men der var hurtig betjening for min std. vare, kun 5 min.

Burgeren leveres i for lille papæske
Omgivelser: 72 db (lydt, men ikke ubehageligt, der kan let tales til hinanden), lyst (meget lys fra de store vinduer), nyrenoveret, moderne, lidt sterilt og klinisk. Få børn, travlt. I dag muzak.

Drikkevarer: Selvbetjening med forskellige fustager inkl. alm. vand, stort udvalg. Som selvbetjener kan man undgå is, drikkevaren er kølig nok.
Papæksen åbnet - og på trods af spisepapiret, er burgeren klemt og væltet
Sanitet: Hurtig oprydning, stadig lidt indkøringsproblemer, da der kun var én selvbetjeningsskraldespand, der forekom rent og nogenlunde rydeligt.

Burgeren helt udpakket - noget væltet og sammenklemt
Tilbehør: Std. pommes frites, ikke fedtede, meget lidt saltede. Lidt kedelige fra start, meget kedelige efter få min.

Colaen: Kølig, men ikke meget kulsyre.

Prøv lige at sammenlign den udleverede vare med reklamefotoet: Grand de Luxe Cheese'n'Bacon
Burgeren: Bollen lidt pandekageagtig, ristet kraftigt på indersiderne. Cheddar skiven er meget fed og dens smag slår kraftigt igennem. Dressingen er sød, giver samlet burgeren en sød smag. De syltede agurker er meget salt, og den smag slår igennem. Bøffen er middel, en anelse kedelig og sandsynligvis ikke 100% kød. Gennemstegt men ikke tør, sandsynligvis 100% efter konceptet.  Burgeren lidt mindre end på jeg regnede med - den er mindre end McDonald's Big Tasty Bacon. Det værste er dog, at burgeren i dag var præcis så slasket og fugtig, som den ser ud, den har sandsynligvis stået for længe i varmeskabet.


Ingredienser: Oksekød på ristet sesambrød med Originaldressing, æblerøget bacon og ost. Syltede agurker, tomat og salat.

Konklusion: Hvis man kan starte en dansk-svensk burgerkrig ved at kritisere den svenske stoltheds kongeburger, så må det være det. Meget skyldes dårligt håndværk, men der skal alligevel en generel forbedring til på alle punkter, hvis denne burger skal konkurrere med bare McDonald's. En slatten, fugtig og fedtet omgang af ligegyldigheder. Det kniber sig lige til 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar