lørdag den 4. maj 2013

The Big Beef

Burger Corner, Halmtorvet 18, 1700 Kbh V. fredag 2013-05-03 18:30

The Big Beef - Burger med cheddar, bacon og en stor lækker 270 grams hakkebøf. 129 kr. + 35 kr. for sideorder, Kartoffelmos m. ost.



Burger Corner, afløseren for Café Midpoint på mondæne og knap så billige Halmtorvet. Gourmet burgere hvor alt oksekød er økologisk med lav fedtprocent, kød og grønsager er dagsfriske og personligt udvalgt. Så det er rimeligt at have høje forventninger.


Betjening: En anelse forvirret betjening, den ene af de to tjenere var kun engelsktalende. Blev henvist til forkert bestilt bord. Ellers venlig og opmærksom betjening. Std. varerne blev leveret efter 25 min., en enkelt ud af seks fik ikke burger samtidig med os andre, en anden måtte vente på hans sideorder, nok fordi en forkert sideorder blev leveret. Der var valgmulighed ml. mørkt og lys bolle - men ikke, hvordan man ønskede kødet stegt!!!


Omgivelser: 67db. Der var ganske lydt og dårlig akustik - der skule råbes. Vi sad på hjørnet ved en dør (der fandtes også en hovedindgang i den anden ende), som både kunder, tjenere og ansattes venner benyttede hyppigt - et kæmpe irriterende rend. 2/3 fyldt ved ankomst, helt fyldt ved afgang. Café miljø men med elendig akustik. Træborde med polstrede stole.

Drikkevarer: Café udvalg - Sodavand (bla. Coca Cola), iste, friskpresset juice, kaffe, te, varm chokolade, fadøl og flaskeøl. En 33 cl flaske Leffe koster 55 kr.!

Sanitet: Rent og ryddeligt.

Sideorder - Kartoffelmos m. ost - 35 kr.
Sideorder - Hjemmelavet fritter - 29 kr.
Tilbehør: En lang række af sideorders kunne tilkøbes. Kartoffelmos m. ost var dog blandet med en fed, billig smelteost, som helt overdøvede smagen. Alm. kartoffelmos og fritter var dog udmærket.

Dette er med den lyse bolle - der var dog ikke stor forskel på lys og mørk
Burgeren: Hjemmelavet bolle, frisk og fin. Desværre var min bolle skåret skævt, så burgeren gled konstant. Et KÆMPE lag majonæse, et par baconstrimler der var stegt for længe (helt forkullede kanter), en skive fed cheddar ost, bøffen som var stor men kun af middel kvalitet. Gennemstegt og en anelse tør. Tomater, rødløg, syltede agurker og salat. Den samlede mængde var stor.


Ingredienser: Burger med cheddar, bacon og 270 grams hakkebøf - endvidere majonæse, tomater, rødløg, syltede agurker og salat.


Konklusion: En stor og mættende burger, der ikke helt indfrier forventningerne. Håndværksfejl (skævt skåret bolle, delvis forkullet bacon og forvirret betjening) men også en bøf hvis kvalitet kun er middel - samt at kunden ikke får mulighed for at vælge stegegrad. Generel var burgeren en noget kødfuld oplevelse, men også noget fedtet takket være den fede cheddar også og flittige brug af majonæse. 4 boller!

[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar