lørdag den 18. maj 2013

Hjemmelavet Bacon Jumbo Cheeseburger

Grill Pizza House, Vesterbrogade 79, 1620 Kbh V., lørdag 2013-05-18 17:05


Nr. 80 Hjemmelavet Bacon Jumbo Cheeseburger, 50 kr.

Tre trin ned fra Vesterbrogades gadeplan, og du befinder dig hos én af byens utallige små spisesteder med forglemmeligt navn, store iøjefaldende skilte, lange åbningstider i weekenden og meget lidt plads.


Betjening: Eneste kunde ved ankomst, blev betjent øjeblikkeligt. Fik min std. vare efter 15 min. Venlig betjening.


Omgivelser: 74-81 (max) db. Forvrænget popmusik fra en lille ghettoblaster, Meget kraftig vejstøj. Snævert - to spinkle borde med ialt fire plast-haveborde, som bar præg af at have været uden for i vind og vejr - og en hylde med to barstole. Ingredienser ses i kølemontre.

Drikkevarer: Mange forskellige dåsesodavand (inkl Coca Coca), iste og Cocio i kølesakab.


De to bøffer får på første side

Sanitet: Snavs på gulvet, har ikke mulighed for at se andet.

Der er fyldt op

Burgeren: 543 g. Bollen er færdigvare, var ristet for kraftigt og noget tør. Majonæse, smelteost, der ikke gør meget væsen af sig bortset fra den giver fugt og fedme, baconskiver, første bøf, baconskiver, anden bøf, tomatketchup, burgerdressing, salat, rødløg, let syltede agurker, tomatskiver og remoulade. Kødet var af billig kvalitet og blandet med noget krydderi, der gav en rød farve, præcis som hos ATA Pizza, få hundrede meter derfra. På den ene side var bøfferne stegt for hårdt, de var gennemstegte men ikke tørre.


Ingredienser: Std. bolle, majonæse, smelteost, bacon, to hjemmelavede bøffer, tomatketchup, burgerdressing, salat, let syltede agurker og rødløg.


Konklusion: En jævn burger hvor mængden af kød for overkommelig pris er førsteprioritet. Bliver aldrig vild med krydret kød og med enkelte håndværksfejl. 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar