torsdag den 20. juni 2013

Hjemmelavet Burger

Burger House, Holmbladsgade 74, 2300 Kbh S., torsdag 2013-06-20 13:50Nr. 90 Hjemmelavet burger menu m. pommes frites og ½ l sodavand, 72 kr. + 7 kr. majonæse.


Betjening: Blev ekspederet med det samme, fik min std. vare efter 10 min. Få andre kunder samtidig. Venlig betjening.


Omgivelser: 62 db. Radio spillede ved køkkenet, der var dog forholdsvis stille i det tilstødenede lokale, jeg sad i. Enkelte lokale fra værtshuset over for, var lige på besøg - de larmede noget mere, men var da ganske venlige. Lakerede træborde og polstrede træstole, mørkt trægulv. Coca Cola billeder og tyrkiske reklame feriebilleder på væggene. Lokalerne var noget slidte og især loftet trængte til en kærlig hånd.


Drikkevarer: Lille udvalg af sodavand (inkl. Coca Cola) og vand fra køleskab.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.
Jep, den er grillet - desværre er bollen skåret lidt dybt, så bunden er lav og suger ikke så meget væske
Tilbehør: Noget fedtede og saltede pommes frites, en anelse rustikke. Udmærket kvalitet.


Burgeren: Std. sesam bolle, var skåret lidt for dybt så bunden blev for lav, men ristet let og tilpas. Dermed sejlede bunden i saft og fedt fra bøffen med tomatketchup og dressing. Majonæse under låget, lidt tomatketchup og salat. Den grillede bøf var af halvfabrikata (jeg så den, da han tog den op fra fryser/køleskab og strukturen tyder også på det), af under middel kvalitet. Den var en anelse rød og med noget saft og fedt tilbage. Dernæst salat, tomater, dressing, let syltede agurker, tomatketchup og majonæse. Samlet lidt over middel størrelse burger som dog måske var tilsat lidt for meget tomatketchup og dressing.

Ganske tydeligt, der er skåret for dybt
Ingredienser: Std. sesambolle, majonæse, salat, tomatketchup, bøf af hjemmelavet kød (påstås det), tomater, dressing,  let syltede agurker.

Lidt af bunden til venstre, der nu er helt gennemvædet
Konklusion: Bortset fra at bollen var skåret lidt for dybt og en anelse for stor del dressing og tomatketchup, var burgeren af fin håndværk og balanceret - men det primære i en burger, kødkvaliteten var under middel. Med bedre kød, er 4 boller muligt, her bliver det blot 3.

[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar