søndag den 9. juni 2013

Rialto Bacon Cheese

Rialto Grill, Smallegade 2, 2000 Frederiksberg, søndag 2013-06-09 13:20Nr. 5 - Rialto Bacon Cheese, HJEMMELAVET BURGER (fersk kød) med enkelt bøf, 44 kr.

Rialto Grill - "Stedet hvor stjernene mødes til en burger" - lige ved Rialto Teatret. Legendarisk i sin tradition - både hvor længe, de har været samme sted - og at sortimentet ikke er ændret på trods af at verdenen omkring den gør. Flere km  langs Gl. Kongevej - Smallegade findes kun sunde-, øko-, sushi- eller vegetarspisesteder - og så ligger Rialto Grill som en usund oase.


Betjening: Hurtig og venlig - tre ansatte, ingen kunder da jeg kom, men flere kunder hentede bestillinger, mens jeg ventede. Fik min std. vare efter 10 min.


Omgivelser: 64 db. Vejstøj, lyde fra madlavning og normal indbyrdes samtale ml. de ansatte. Der kunne let tales sammen. Klinkegulv, lidt spartansk og "moderne" udsmykning, indgangen giver associationer til akvarie. Tre laminerede tomandsborde med træstole og en hylde ved vinduet med fire stole.


Drikkevarer: Køleskab med lille udvalg af sodavand og vand, bla. Coca Cola.


Sanitet: Rent og ryddeligt.


Burgeren: 305g.  Std. sesambolle der var ristet lidt for kraftigt, lidt tør, et kæmpe lag majonæse, salat, lidt tomatketchup, fed smelteost der mest gav endnu mere fedt til smagen, bacon der var stegt for meget, dog ikke forkullede. Hakket oksekød af mellem kvalitet, gennemstegt, umuligt at vide, om den var tør pga. den samlede fedtede fornemmelse. Under bøffen lidt salat, løg og tomater, Overdelen af underbollen var ikke smurt med noget. Majonæse smagen var ganske dominerende, samlet volumen lidt under middel - hvilket nok ikke gælder kalorieindtaget.


Ingredienser: Std. sesambolle, frisk hakket oksekød, smelteost, bacon, salat, tomater, løg, majonæse


Konklusion: Som det måske allerede er antydet, er denne burger ikke for de fedt- og kalorieforskrækkede - endda det største forbrug af majonæse, jeg hidtil har set. Det er desværre for meget, majonæsen er totaltdominerende - og med en middel kvalitet bøf og enkelte håndværksfejl, bliver det kun til 3 boller!

Salatens funktion er at forhindre at majonæsen ikke render
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar