torsdag den 20. juni 2013

Buggi Burger med bacon og cheese

Aosta Pizza, Stefansgade 49, 2200 Kbh. N., søndag 2013-06-16 17:00Nr. 117 Buggi Burger med bacon og cheese, 250g. "Hjemmebagt brød med håndformet hakkedreng af 100% frisk hakket oksekød, grillstegt over åben ild.". 69 kr., 21 kr. for ½ l Coca Cola.


I bagklogskabens  ulidelige klare skær, var det ikke en god idé, at bestille denne Buggi Burger - men de havde på menuskiltet stavet Buggi forkert. En buggi har jeg før fået uden den store glæde.

Det er på en alm. pizza-tallerken!!!
Betjening: Tre ansatte, havde travt med især at sende pizza ud af huset. Fik min std. vare efter 15 min. Venlig  betjening.

Omgivelser: Noget lydt, der var besøg af én af de ansattes familie (pigen på billedet), hun var rigtig sød men livlig, så selvfølgelig noget støj. Lille lokale, to små træborde og en hylde til at spise, simple træstole.

Drikkevarer: Lille udvalg af sodavand (inkl. Coca Cola) og vand fra køleskab.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.

Osten er reven pizza ost
Burgeren: En enorm burger - vel omk. 20 cm. i diameter og med en vægt på mindst 600g, hvoraf 250g er kød. Bollen var hjemmelavet og af samme dej som pizza - lidt groft durum, lidt anderledes med det gjorde ikke så meget, dog lidt hård i bunden. På undersiden af låget majonæse, bacon, reven pizza ost, en bøf med stor diameter som var noget under middel kvalitet, sandsynligvis færdigvare. Gilllet og gennemstegt. Tomatketchup, salat, tomater, let syltede agurker og afsluttes med majonæse. Monster størrelse, som jeg faktisk spiste op (men trillede næsmest af sted bagefter), noget overdreven brug af ketchup, ellers fint balanceret.


Ingredienser: Hjemmelavet bolle, majonæse, bacon, ost, 250g hakket oksekød, tomatketchup, salat, let syltede agurker
Sådan ser halvsmelet reven pizza ost ud i en burger - det forekom noget forkert

Konklusion: Et fejlkøb da jeg engang har smagt den slags burger - og 3/4 røg ud - her var alt for meget kvantitet frem for kvalitet. Jeg havde håbet på en stor hjemmelavet 250g bøf i en burger på højst 400g - men det blev den alt for store Buggi Burger. Foruden kødets dårlige kvalitet og den for flittige brug af tomatketchup, var det en mærkelig fornemmelse af spise reven pizza ost i en burger - det gav en mere svampet fornemmelse end en egentlig ostfornemmelse. Mozzarella ost giver som bekendt ikke meget ostesmag. Find en anden burger end dette "Buggi Burger" fænomen. 3 boller!

[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar