søndag den 10. marts 2013

Big Mac


McDonald´sVesterbrogade 2D, 1620 København V., søndag 2013-03-10 13:00Kampagne frokosttilbud, 45 kr. for menu, normalpris 56,50 kr.


Jeg valgte min nærmeste McDonald's på Vesterbrogade, den første af slagsen i DK åbnet i 1981. Byggerod præger afdelingen, da nabobygningen, det tidl. Scala, er ved at blive redrevet.

Betjening: Noget kø, ikke travlt, blev ekspederet efter 3 minutter, fik min bestilte std. vare efter 3 minutter.

Omgivelser: 70 db - mine nærmeste borde var ledige og restauranten var under halv fyldt. Højt muzak Ikke så inspirerende miljø, mest til børn (legeplads i underetagen).

Drikkevarer: Det normale udvalg fra Carlsberg og diverse milkshakes.

Sanitet:  Adskillige ikke rentørrede borde og enkelte ikke opryddede borde, mange selvbetjenings skraldespande.

Tilbehør: Std. pommes frites, ikke fedtede, noget saltede. OK, også efter et par minutter, enkelte var forbrændte.
Burgeren leveret i lille papæske - som sædvanligt er den lidt væltet og lidt ost sidder tilbage i æsken
Colaen: Skænket af ekspedienten, med isteringer, kølig, nogen lunde kulsyre.


Burgeren: McDonald´s klassiske volumen burger er karakteristisk ved at indeholde hele tre dele boller. Øverste bolle, bøf, mellemste bolle, bøf, ost, salat + dressing og nederste bolle.

Bollen er lige lovligt ristet, de to bøffer er temmelig tynde. Dressingen er krydret og kan smages gennem hele burgeren. Bøffen er gennemstegt men ikke tør, sandsynligvis 100% efter konceptet. Burgeren blev serveret i lille papæske og var væltet lidt, en anelse ost sad fast på papæsken. Hele bestillingen blev afleveret i stor papirpose, ikke bakke. Jeg blev ikke spurgt, om jeg ønskede på bakke.

Øverste låg lettet - tørt på begge sider af den øverste bøf
Kun salat under osten allernederst - og der er ikke meget
Ingredienser iflg. producent: Består af to bøffer af 100% rent oksekød, Big Mac sauce, smelteost med Cheddar, sprød salat, hakket løg og pickles - serveret i en bolle med sesam.


Konklusion: Der er egentlig ikke meget volumen over denne burger, bollen fylder en stor del af den samlede volumen, bøfferne er faktisk rimelig tynde, så tynde det var svært at afdække kødkvaliteten, og der er kun et meget lille lag salat i bunden. Bollen er meget dominerende i denne burger og den var desværre lidt tør. Giv hellere 11,50 kr. mere for McDonald´s topburgere, der er kæmpe forskel. 2 boller!

[2/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar