tirsdag den 12. marts 2013

Mood Food Fransk Burger

Mood Food, Istedgade 103, 1650 København,  tirsdag 2013-03-12 16:10


Pris 54 kr. kun for burger. m. hjemmelavet bøf, ost og bacon.


Mood Food - Sandwich- og burgerbar på Istedgade.


Betjening: Ingen kø, kun en anden kunde som spiste. Blev betjent øjeblikkeligt og kødet blev direkte derefter lagt på varmepladen. Der gik alt omk. 10 min., hvoraf stegningen af bøffen varede de omk. 9 min. Venlig betjening.

Omgivelser: 63-72 db, en enkelt gæst foruden mig, ikke travlt.Ejeren i lystig samtale med en kunde, der ventede på bussen - den spisende kunde råbte på et tidspunkt efter dem, de ikke skulle råbe så højt. Ligner mest en moderne fransk salatbar, menuer og priser står med kridt på tavler. Polstrede stole med pastikbelægning, brune, lakerede træborde, et par kunstbilleder af New York og London.

Drikkevarer:  Fint udvalg af sodavand og vand i køleskab, heriblandt Coca Cola.

Sanitet: Lidt slidt inventar men rent og opryddet


Burgeren: Ialt 498g, bollen er hjemmebagt, desværre alt for svampet, den har ikke bagt længe nok, den var frisk og ikke ristet for kraftigt. Burgeren er stor. Osten er en ukendt fransk lagret ost, skåret ud i firkanter og derefter smeltet, smagte såmænd godt Fint balanceret osten er dog noget dominerede, uden det gør alt for meget. Der er tilpas std. ketchup og burgerdressing. Bøffen er af lidt bedre kvalitet, stor i omfang, lidt rosa indvendig. Generel er burgeren ganske fugtig, snavsede fingre er umuligt at undgå.


Ingredienser: Hjemmebagt bolle, salat, friske agurker, tomater, bacon, løg, tomatketchup, burgerdressing, fransk ost og 100% hj. oksekødKonklusion: Stor mængde for pengene med en smag lidt udover det sædvanlige (fransk ost) Svampet og fugtig, let rosa indvendig, men sådan kan jeg li' det. Den ikke helt færdigbagte hjemmelavede bolle trækker lidt ned, men ikke nok til det bliver under 4 burgerboller!

[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar