fredag den 29. marts 2013

Tight

Tight, Hyskenstræde 10, 1207 København, fredag 2013-03-29 18:30Pris 140 kr. for Hjemmelavet foccacia, hakkebøf, løg, svampe, bacon, emmentaler ost, ristede kartofler og hjemmelavet aioli,  35 kr for 25 cl. Coca Cola flaske.


Tight er en australsk ejet restaurant med lokal- og Middelhavsinspiration - og så sælger de også lige en burger, der som den eneste ret kan nydes som enkeltret - ellers er mindst to retter påkrævet.

Betjening: Der kan bestilles bord, der var dermed ikke kø, restauranten halvt fyldt op ved 18:30 tiden, og næsten helt fyldt efter kl 19. Blev betjent hurtigt af tjener. Der gik omk. 20 min. før burgerne kom på bordet. Venlig (men kun engelsktalende) betjening.

Lækker, hjemmelavet firkantet Foccacia bolle
Omgivelser: 74 db, det lyder voldsomt men det var muligt at tale indbyrdes på trods af de store, retankulære borde. "Bygget i 1800-tallet, de gamle stenvægge, synlige træbjælker, og omgivende lys gør for det perfekte "hyggelig" spise oplevelse" påstår Tight selv - og det er såmænd korrekt nok, dog var det så mørkt, at det var svært at skelne de forskellige dele i burgeren.

Drikkevarer:  Café/restaurant udvalg - sodavand (heriblandt Coca-Cola), øl, vin, kildevand, kaffe, chokolade mm.
Mærkelig form og noget vanskelig at spise
Sanitet: Rent og opryddet

Tilbehør: Små, ristede kartofler og hjemmelavet aioli. Bagt tilpas, svagt saltede.


Burgeren: Foccacia-bollen er hjemmebagt, tilpas, den var frisk, ikke ristet for kraftigt - og firkantet! Burgeren er stor. Tomater, ægte ost, god bacon og kæmpe salat, der dog ikke skæmmer smagen, generelt fint balanceret. Bøffen er af temmelig god kvalitet, stor i omfang, lidt rosa indvendig. Generelt er burgeren høj og vanskelig at spise.

Ingredienser iflg. producent: Hjemmelavet foccacia, hakkebøf, løg, svampe, bacon, emmentaler ost, ristede kartofler og hjemmelavet aioli.


Konklusion: Det er en restaurant - så der er mulighed for at vælge stegegrad. Jeg valgte standard, som er lidt rosa indvendig - præcis som jeg vil have det. Burgeren emmer af kvalitet, godt håndværk og gode råvarer - og det primære, bøffen, er rigtig god. Det er en topklasse burger! 6 boller!

[6/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar