lørdag den 31. august 2013

Hjemmelavet Bacon Cheese Burger

Tina's Pølser, Taastrup Hovedgade 91, 2630 Taastrup, torsdag 2013-08-29 12:15


Hjemmelavet Bacon Cheese Burger fra serien "½ ko", dvs. friskhakket burger på 225g i stor bolle, 64 kr.


Den legendariske Tina's Pølser - er i flere omgange blevet udnævnt som Danmarks Bedste Pølsevogn - og de laver såmænd også udmærkede burgers.

Betjening: Det var Tina selv der stod alene. Det går tjept, de fleste er stamkunder så jeg blev lynhurtigt udfrittet, hvilken burger jeg skulle have, uden dog at være sikker på navnet. Tina er såmænd venlig nok omend meget effektiv og betjeningen lidt som et samlebånd. Fik min bestilte standardvare efter 10 min.

Omgivelser: En træpavillon ikke meget større end en almindelig pølsevogn - få ståpladser inden for ved et par hylder. Et par borde med træstole uden for. Mange stamkunder ved frokosttid, pensionister, håndværkere og andet godtfolk der er på fornavn med hinanden. En hjertelig og hyggelig stemning.

Drikkevarer: Lille udvalg af sodavand (bla.Coca Coca), Cocio, kildevand mm.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.Burgeren: Std. sesambolle ristet lidt for kraftigt og lidt tør. Et lag majonæse, tomater, rå løgringe der desværre ikke var sepereret, friske agurker der også lå sammen. Temmelig meget bacon der var lidt krøllet og stegt for kraftigt, så de ikke kunne skæres over uden bøffen under gik i stykker. En lille sjat tomatketchup og en udmærket, fed smelteost. Den 225g. bøf forekom frisk, over gennemsnitligt kvalitet, måske endda for god - dvs for mager. Ikke tør, men kunne godt have tænkt mig lidt mere saftighed. Stegt fint, en anelse rosa. Til sidst et kæmpe lag salat og majonæse. Volumen over middel, fint behersket brug af tomatketchup og generelt godt balanceret.


Ingredienser: Std. sesambolle, bøf af 225g friskhakket oksekød, bacon, smelteost, salat,tomater, agurker, løg, tomatketchup og majonæse.

Indrømmet - tog meget bacon ud før jeg kunne skære så fint

Konklusion: Ganske fin burger fra Tina's Pølser, nogle småting skæmmer dog. Bollen, de sammenliggende løgringe og agurker og den for hårde bacon - det gik bedst da jeg tog baconen ud, så var burgeren til at skøre i. Kødet er godt, måske for godt, kunne ønske mig mere saft. 4 boller!
[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar