mandag den 19. august 2013

Bacon Cheese Okse

Natteravnen Pizza, Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre, mandag 2013-08-19 16:45



Nr. 436 Hjemmelavet burger, på lun sesambolle, iceberg salat, tomat og syltede agurker, Bacon Cheese Okse, 150g frisk hakket oksekød, 57 kr.


Natteravnen Pizza - som navnet antyder stedet i Hvidovre man ender ved, når der skal faste kalorier i maven inden branderten skal bæres hjem.

Betjening: Kun to andre kunder, der spiste. To ansatte, den ene sad bag en computerskærm og tog imod bestillingen, den anden lavede og leverede maden. Sidstnævnte var venlig, førstnævnte ænsede knap nok da jeg afleverede min tallerken efter spisning - han sagde kun "velbekomme" uden at kigge på mig, man svarede slet ikke da jeg sagde "hej hej"! Den leverede std. vare kom efter 10 min.


Omgivelser: 62 db, sagte snak fra andre kunder, madlavning og trafik fra Hvidovrevej. Aflangt lokale med 40 siddepladser (skriver de selv) med køkkenet og skranken som en ø i halvdelen af det bagerste lokale. Den anden halvdel står som depotrum med frit udsyn fra spisesteder - ikke noget der virker fordrende. Træborde, polstede træstole, klinkegulv, skriggule vægge med slukket TV og et par billeder, selvfølgelig også Charles C. Ebbets' Lunch atop a Skyscraper. Interiør forekom slidt.

Drikkevarer: Køleskab med sodavand i diverse størrelser, inkl. Coca Cola, kildevand og mindre udvalg af øl, vin og spiritus.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.


Burgeren: Std. sesambolle, fint ristet men tør. Majonæse, tomatketchup, temmelig mange syltede agurker, for store skiver timater. Nogle fint stegte baconskiver og en mager ost, der ikke rigtig smeltede og heller ikke gav så meget svag fra sig. Bøf af hakket oksekød, noget fast struktur, gennemstegt og tør. Under middel kvalitet. Lidt salat, tomatketchup og majonæse. For mange syltede agurker og alt for meget tomatketchup - sidstnævnte dominerede totalt smagen. Middel volumen.


Alt for groft hakkede tomater
Ingredienser: Std. sesambolle, 150g hakket oksekød, ost, bacon, salat, tomat, syltede agurker, tomatketchup, majonæse.

Ingen kan være i tvivl om, at burgeren sejlede i tomatketchup
Konklusion: Det kræver noget omtanke at balancere en burger - både mht. fedt, sur/sød og hvilken smag, der skal dominere - og ikke dominere. Her er der tilsyneladende gjort de tanker, at der skal mange syltede agurker til for at neutralisere sødmen fra den enorme mængde tomatketchup - det fungerer dog aldrig, for man spiser sjældent helt jævnt. Så enten fik man sur smag eller den overdrebne søde smag. Burgeren nærmest druknede i tomatketchup, hvilket gjorde det til noget af en prøvede at spise op. Under middel burger og kedelig ost hjælper heller ikke. 2 boller!
[2/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar