onsdag den 21. august 2013

Homeburger m. Ost og Bacon

Canton GrillTomsgårdsvej 81, 2400 København NV., tirsdag 2013-08-21 17:15Homeburger, hjemmelavet burger, m. ost og bacon, 43 kr.


Betjening: Ingen kø, der blev arbejdet i baglokalet og måtte vente et minuts tid før jeg blev set - derefter hurtig betjening og fik min bestilte std. vare efter 10 min. Meget venlig og snaksagelig betjening af mutter.


Omgivelser: 65 db., lyd af madlavning og trafik. Hylde til stående kunder langs vinduet og lille trælaminat bord med to træstole ved enden. Klinkegulv, bare hvide væv vægge blandet med overmalede klinker, kun udsmykninger med reklamer fra Paaskebrød. Ikke super håndværk.

Drikkevarer: Lille køleskab med sodavand i forskellige størrelse, bla. Coca Cola.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.Burgeren: Std. sesambolle fint, svagt ristet og frisk, tykt lag majonæse, salat, tomater, friske agurker, løg, baconstykker der var stegt for længe så bøffen under gik i stykker, når man forsøgte at skære sig igennem. Et meget fedt smelteost, der dog mest smagte af fedt, ikke så meget af ost. Bøf af noget færdig-fabrikata sandsynligvis blandet med sojaprotein og mel. Noget salt og peber brugt til stegningen, gennemstegt men ikke tør. Til sidst igen et lag majonæse. Generel en noget salt- og fedtholdig burger, volumen under middel.


Ingredienser: Std. sesambolle, bøf, smelteost, bacon, salat, tomater, friske agurker, løg og majonæse.


Konklusion: Bøffen i denne burger smagte ikke som frisk hakket oksekød men som de billige "hamburger bøffer" der stadig kan købes i supermarkederne i frossen tilstand. Denne burger er en præcis eksempel på, hvordan kineserburgere var for i min barndom for 30 år siden - verden har heldigvis forandret sig siden, også for de fleste af de kinesergrill, der er tilbage. En temmelig salt- fedtholdig burger med førnævnte elendige kød - dog også gode egenskaber, befriet for tomatketchup, fik frisk bolle og friske grønsager. 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar