torsdag den 5. september 2013

Bacon Cheese Burger

Ocak Café og Sandwich, Vesterbrogade 149, 1620 København V., torsdag 2013-09-05 13:20



Nr. 53. Hjemmelavet Bacon Cheese Burger, 44 kr.

Bliver aldrig helt kønt med en låge foran
Fra Vesterbrogade/Rahbeks Allé
Ocak Café og Sandwich - har siden 2000 fungeret som catering, de har en cocktailbar og festlokaler ved Boltens Gård, og denne lille sandwichbar på Vesterbrogade.

Betjening: Få kunder, blev betjent øjeblikkeligt. Fik min bestilte standardvare efter 5 min!!! Venlig betjening.

Omgivelser: En mærkværdig pavillonbygning ved en port til en baggård. Skranke som normeni sandwichbar - gennemsigtig med forskellige råvarer. Lokalet lidt club-agtigt med kunstlæder betrukne hynder med forskelligfarvede puder. Svag lyd af trafik, svagt popmusik i baggrunden. Lidt slidt interiør.

Sanitet: Forekom rent men knap så ryddelig på bordene - aviser, alverdens tidsskrifter flød rundt omkring.


Burgeren: Std. sesambolle, frisk, ristet lidt for kraftigt på indersiderne. Et lag majonæse, tomater, tomatketchup, rødløg, let syltede agurker. Bacon fint svagt stegt, så den var let at skære igennem. En fed smelteost med cheddar, fin smag. Bøf af hakket oksekød, gennemstegt men stadig saftig, lidt over gennemsnitlig kvalitet. Salat, tomatketchup og afsluttet med majonæse. Gennemsnitligt volumen, desværre lidt for flittig brug af tomatketchup.


Ingredienser: Std. sesambolle, bøf af hakket oksekød, smelteost med cheddar, bacon, salat, tomater, let syltede agurker, rødløg, tomatketchup og majonæse.


Konklusion: Udmærket burger med fint kød der kun skæmmes af den flittige brug af tomatketchup. 4 boller!
[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar