torsdag den 12. september 2013

Supreme

Max, Gammeltorv 4, Kbh., fredag 2013-09-06 11:00Max Supreme menu, frokosttilbud 49 kr., normalpris for menu 66 kr., normalpris for burger alene, 46 kr. Hamburger med sprødstegt bacon, cheddarost, tomat, sprød icebergsalat og hvid dressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfrit tilbehør og drik.

Der var levering af varer denne fredag formiddag
Tredje besøg hos svenske Max efter to skuffelser med Frisco. og deres kongeburger Grand de Luxe Cheese'n'Bacon. Så vidt jeg kan se, adskiller denne Supreme sig i forhold til Frisco kun ved bollen og hvid dressing i stedet for Max' dressing. Max - svensk burgerkæde startet i 1968 med næsten 100 restauranter i Sverige, en enkelt i Norge - og nu en enkelt (via franchise) i Danmark.

Betjening: Få kunder, ingen kø. Tre smarte selvbetjeningsautomater opstillet ved indgangen, derefter kan bestillingen hentes ved en ekspress-kasse. På trods af mange svenske ord, fungerede den fint for mig. Fik min std. vare efter blot to min - inkl. det 1½ minut, den ansatte var uden for pga. varemodtagelse eller rygning, så min burger har utvivlsomt været forvarmet.


Omgivelser: Forholdsvis ro, kun få kunder og et TV med lyd. nyrenoveret, moderne, lidt sterilt og klinisk.

Drikkevarer: Selvbetjening med forskellige fustager inkl. alm. vand, stort udvalg. Som selvbetjener kan man undgå is, drikkevaren er kølig nok.


Sanitet: Forekom rent og ryddeligt - en ansat gik rundt og ryddede op meget hurtigt efter kunder havde forladt et bord.


Tilbehør: Std. pommes frites, ikke fedtede, meget lidt saltede. Lidt kedelige fra start, meget kedelige efter få min.

Colaen: Kølig, denne gang med fin kulsyre.Burgeren: Bollen lidt pandekageagtig, ristet kraftigt på indersiderne. Cheddar skiven er meget fed og dens smag slår kraftigt igennem. Dressingen er sød, giver samlet burgeren en sød smag. De syltede agurker er meget salt, og den smag slår igennem. Baconen er æblerøget iflg. Max, og den giver da et godt pift, er stegt fint og stadig blød. Bøffen er middel, en anelse kedelig og sandsynligvis ikke 100% kød. Gennemstegt men ikke tør, sandsynligvis 100% efter konceptet. Burgeren lidt mindre end på jeg regnede med - den er mindre end McDonald's Big Tasty Bacon. Det værste er dog, at burgeren i dag var præcis så slasket og fugtig, som den ser ud, den har sandsynligvis stået for længe i varmeskabet. Volumen lille.


Ingredienser: Sesam færdigbolle, grillet bøf af hakket oksekød, smelteost med cheddar, æblerøget bacon, salat og dressing.


Konklusion: En sød, fed, saltet og sletten omgang med en kedelig bøf, dog ikke gjort uspiselig. Baconen er dog rigtig god. 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar