tirsdag den 17. september 2013

Bacon & Cheese De Luxe

Burger Palace, Vesterbrogade 85, 1620 København V, mandag 2013-09-16 16:00Nr. 52 200g 100% friskhakket oksekød serveres med cheddar, sprød bacon, sprød salat, blandet rucola salat, løg, tomat og hjemmelavet cremepesto sauce, 59 kr.
D’Luxe Burgere serveres i en lækker frisk focacciabolle


Burger Palace - nærmest en institution på Vesterbrogade, samme sted siden 1980. Blandt de første i kvarteret med lange åbningstider og fair priser - mange har afsluttet en brandert med en tur på Burger Palace. For nogle år siden, skar de 1/3 af restauranten fra til spillested, med en dør imellem. Tiltrængt renovering er stadig igang, interiøret var ved at være temmelig slidt og tobaksrøg kom ind fra det tilstødende spillested.

Betjening: Ingen kø men igen lidt forvirring internt blandt de ansatte, jeg har på fornemmelsen af, ikke alle behersker det danske sprog lige godt, så der er procedurer for, hvem der tager imod bestilling. Den ansatte der tog imod havde ikke vasket fingre, han var igang med at snitte salat, på det tidspunkt rørte han mit Dankort - så den fik også lidt salat. Bortset fra det venlig betjening og min bestilte standard vare kom efter 10 min.Omgivelser: 64 db, trafik og sagte samtaler blandt gæster. Stadig under ombygning så lidt byggeforvirring. Polstrede sofaer, træstole og træborde med god plads. En enkelt væg udsmykket med cowboy tømmer, et andet område med knaldrøde fliser, resten med hvidmalet vægge. Store rustikke gulvfliser overalt.

Drikkevarer: Sodavand (også på fad), Cocio, kildevand, æblemost, øl, vin.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt, byggeriet foregik med afskærmende gardiner for tæt på køkkenet - formoder der er tæt.Burgeren: Focaccia bolle, genristet, så deres "friske" udsagn tvivler jeg på - endda ristet for hårdt indvendig i kanterne så de var sværere at skære i end resten af bollen. Focaccia bollen havde stor volumen og fin smag. Majonæse, fed og billig smelteost med cheddar, gav ikke meget smag fra sig bortset fra fedt. Bacon stegt for kraftigt og krøllede. 200g bøf af hakket oksekød - nok ikke så frisk, som det påstås. Temmelig fast struktur, gennemstegt, lidt tør, lidt under middel kvalitet. Løgringe, rucola, salat, tomat og cremepesto sauce, sidstnævnte indeholdende en stor sjat olie. Afsluttet med majonæse.


Ingredienser: Focaccia bolle, 200g bøf af hakket oksekød, smelteost med cheddar, bacon, salat, rucola, tomat, cremepesto sauce, majonæse.


Konklusion: Et spændende forsøg på et anderledes twist - bollen er såmænd fin og med stor volumen, den 200g bøf fylder også - men samlet en noget fedtholding oplevelse især pga. den hjemmelavede cremepesto sauce - det sejler af olie i bunden af burger, selvom den tykke bolle suger godt. Kniber sig lige til 4 boller takket været det anderledes twist.
[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar