torsdag den 12. september 2013

Bøf Sandwich

Café Vivaldi, Ahlgade 48, 4300 Holbæk, tirsdag 2013-09-11 12:15


Nr. 17 Bøf Sandwich. Sandwichbolle smurt med mayonnaise, grillet hakkebøf med ost, bacon, tomat, blandede salater, syltede agurker, rødløg & ketchup, 109 kr.

Denne lokalitet af Café Vivaldi befinder sig på Holbæks hovedstrøg, Ahlgade i et tidl. værtshus og senere diskotek ved siden af biografen Grand Teater. God plads inden for og 120 pladser uden for.


Egen beskrivelse af Café Vivaldi kæden:
Café Vivaldi så dagens lys i 1999, da ejeren bag Café Vivaldi konceptet, overtog en blomsterbutik med navnet ”Vivaldi Blomster” i Slagelse, denne café blev solgt fra 3 år senere, men drives fortsat under navnet Cafe Vivaldi, men er ikke en del af konceptet.
Der er i dag 10 caféer på Sjælland som drives under konceptet Café Vivaldi, og bærer navnet, og det registrerede varemærke, ”Café Vivaldi”.

Betjening: Hos Café Vivaldi skal alt bestilles ved baren, drikkevarer bærer kunden selv tilbage mens maden trods alt leveres. En enkelt kunde før os. Det viste sig, at en ekspedition tager 2-3 minutter med en følelse af, det ikke gik helt let og glat. Mens vi var igang med at bestille mistede vi den ansattes opmærksomhed, da en ven pludselig kom forbi og stod ved siden af og de begyndte en samtale på tyrkisk, hvilket jeg anser som lidt upassende. Maden 2 x Bøf Sandwich og 2 x Vivaldi Tallerken kom samtidig, kun 10 min. efter endt bestilling.


Omgivelser: 67-72 db, næsten fyldt. TV med popmusik drønede løs i den anden ende af det stole lokale. En central placeret bar, hvor alt bestilles. Stor kapacitet med for små laminatborde og polstrede kunstlæder stole. Uden for 120 pladser med store parasoller og mobile palmer!!

Drikkevarer: Sodavand på fad (inkl. Coca Cola), øl på fad (Tuborg, Tuborg Guld, Tuborg Classic og Jacobsen Brown Ale), et par flaskeøl og vin.

Sanitet: Forekom rent og ryddeligt.


Tilbehør: Pommes frites, en anelse fedtede, meget let saltede, middel kvalitet. Tre forskellige dyppelse for hver 5 kr., her majonæse.

Colaen: 39 kr. for 50 cl., massevis af isterninger, selvfølgelig kold men også uden kulsyre.

Serveret med topbollen på skrå - en mærkelig tendens

Så er den klemt sammen men måtte fjerne nogle
syltede agurker før det var muligt
Burgeren: Leveret uoverskueligt med øverste låg på skrå, flere syltede agurker måtte fjernes før det var muligt at samle burgeren. En meget tynd og hård grovbolle, virkelig frisk men gav ikke meget brødsmag til den samlede oplevelse. Lidt majonæse, rucola, rødløg ringe, lidt tomatketchup, tomater. Bacon der var stegt fint så de let kunne skæres over, smelteost der ikke gav meget væsen af sig. En tyk bøf af hakket oksekød, grilllet, gennemstegt, tør med meget fast struktur. Middel kvalitet. Salat og meget syltede agurker, majonæse. Generel var burgeren svær at gå til, de øverste grønsager fyldte meget, rucolaen dominerende smagen indtil de af sig selv røg ud af burgeren. Spørgsmålet er, om rucola er veleget i burger? Det samlede indtil at denne lidt over middel volumen burger er, at grønsagerne dominerer på en ikke successfuld måde.


Ingredienser: Grovbolle, grillet bøf af hakket oksekød, smelteost, bacon, salat, rucola, tomater, syltede agurker, rødløg, majonæse og tomatketchup.


Konklusion: Hurtig leveret men sandsynligvis føropvarmet bøf, det tynde brød og valget af rucola fungerer ikke. Bedre om mere frisk kød og mere smag af ost ønskeligt. 4 boller!
[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar