onsdag den 18. september 2013

Dobbel Cheese Okse

Tingvejens Pizza, Roma Pizza & Grill, Tingvej 30A, 2300 København S., tirsdag 2013-09-17 15:50

 

Nr. 85 Hjemmelavet Dobbel Cheese Okse. Frisk hakket oksekød. 49 kr.


Syner ikke af så meget, det lille multisted ved Tingvejen/Sundholmsvej krydset, med de flere navne - lukket og ikke gennemsigtig dør på trods af dejlig efterårsvejr på knap 20 grader fordrer ikke på åbenheden.

Betjening: En klokke dinglede ved døråbning og den ansatte kom ned fra baglokalet. Det var heller ikke mange ord der blev talt ved bestillingen - fik dog min std. vare efter omk. 10 min. Servering i dyb tallerken - hvilket senere viste sig at være en god idé. Efter levering forsvandt den ansatte tilbage til baglokalet og jeg så ham ikke mere.Omgivelser: Hvide fliser, spejl og skranken fylder hele det sparsomme lokale. Meget høj sat hylde og to simple barstole. Slidt overalt. Rustik stemning fra 20-30 år siden - uden det er renoveret.

Drikkevarer: Lille køleskab med simpelt udvalg af sodavand, kildevand og Cocio.

Sanitet: Forekom rent men rodet - og lidt snusket følelse.

Forsiden

Bagsiden
Burgeren: Std. bolle, stegt lidt for kraftig i kanterne, eller forholdvis frisk. Et tykt lag majonæse, meget let syltede agurker, tomater og første bøf af hakket oksekød. Ikke så frisk som lovet, gennemstegt men forekom ikke tør - men fedtet kunne komme fra alt andet. Kød af under middel kvalitet. Tyk, fed smelteost, tilføjede kun endnu mere fedt. Salat, mere majonæse, tomatketchup, løg og den anden bøf. Afsluttet med mere majonæse. En ekstrem fedt- og kalorieholdig burger, der omkring bøfferne sejler af fedt - og let titler, derfor en fin idé med en dyb tallerken. Stor og tung volumen.


Ingredienser: Std. sesambolle, to bøffer af hakket oksekød, smelteost, salat, meget let syltede agurker, tomater, løg, tomatketchup og majonæse.


Konklusion: Min 73. burgeranmeldelse og uden sammenligning den mest fede og kaloriefyldte. Især den fede ost og flittige brug af majonæse gør denne burger til en ekstrem oplevelse - og så er der lige omk. 300g bøf og et tykt lag tomatketchup med. Enkeltburger er nok at foretrække. Trods alt også enkelte gode egenskaber så den kniber sig lige på 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar