torsdag den 19. september 2013

Cheese Burger

Allés Pizza og Kiosk, Frederiksberg Allé 62, 1820 Frederiksberg C., torsdag 2013-09-19 15:20
Nr. 101A Cheese Burger, 46 kr. + bacon, 4 kr. Hjemmelavet burger med salat, tomat, agurk, løg, mayonnaise og ketchup.


Allés Pizza og Kiosk er en kombineret pizzaria, pasta, grill og kiosk - i øvrigt min gamle lokale kioskmand, der er flyttet til Frederiksberg Allé, viste det sig.

Betjening: Ingen kø, blev betjent øjeblikkeligt. Fik min bestilte std. vare efter 12 min. Venlig betjening.

To ansatte, der befandt sig i baglokalet/pizzariaet.
Skranken er noget af en blanding.
Kiosken - 2/3 af af varerne var drikkevarer
Spiseområdet, lige over for skranken
Omgivelser: 68 db. Samtale mellem de to ansatte, kunder og adskillige køleskabe. Tre områder - skranken inkl. kølemontre med spiseplads over for, der bestod af fire simple træ barstole ved en hylde. Et baglokale hvor maden tilberedes og selve kiosken der er meget tæt fyldt med adskillige køleskabe. 2/3 af varerne var drikkevarer.

Drikkevarer: Massevis af køleskabe med forskellige drikkevarer. Sodavand, Cocio, kildevand, iste, vin og de kendte danske øl samt de kendte italienske øl fra Heineken Italia.

Sanitet: Lidt rodet på spisehylden med de mange aviser, ikke helt støvsuget på gulvet.


Burgeren: Std. sesambolle, tilpas let ristet, frisk. Tomatketchup, syltet agurk. Tyk og fed smelteost, giver fedt af sig men ikke så meget smag. Stor mængde bacon, stegt en anelse for længe, kunne dog sagtens bides over. Bøf af hakket oksekød, mellem kvalitet men frisk og saftig. Salat med tomater, friske agurker, løg og en stor del majonæse. Lidt fedtet konsistens men stadig med god kødsmag fra den friske bøf. Volumen lidt over middel.

Ingredienser: Std. sesambolle, bøf af hakket oksekød, smelteost, bacon, salat, syltet agurk, friske agurker, tomater, løg, tomatketchup og majonæse.


Konklusion: Indrømmet, forventningerne på forhånd til denne burger var ikke så høje - men jeg blev positivt overrasket. Af alle steder, så laver de her en god, frisk bøf! Fint håndværk, lidt atypisk at benytte både syltede og friske agurker, men det fungerer når de er delt. Sur/sød i toppen og de friske agurker som en del af salaten i bunden. Noget fedtholdig med god frisk smag fra bøffen. 4 boller!
[4/6]

1 kommentar:

  1. Did you know that you can earn money by locking special pages of your blog or site?
    To start you need to open an account on Mgcash and run their Content Locking tool.

    SvarSlet