lørdag den 21. september 2013

Bonnie & Clyde

The D Diner, Gammel Jernbanevej 1, 2500 Valby, lørdag 2013-09-21 17:15

 

Bonnie & Clyde, D's Bacon & Cheese Burger, made with a 7 oz beef patty, bacon, cheddar cheese, lettuce,  tomatos, onions, pickels and dressing. All burgers come fries or mac'n cheese. 129 kr.

Bonnie & Clyde, D's Bacon & Cheeseburger med 200g bøf af hakket oksekød, bacon, cheddarost, salat, tomater, løg, syltede agurker og dressing. Serveret med pommes frites eller macaroni med ost. 129 kr.


The D Diner, som efterhånden har befundet sig et år i den tidl. Vigerslev Kro efter et par år som Dee Diner på Vigerslev Allé, er en 1950'er inspireret amerikansk diner med burgere og andre kødretter i alle størrelser, amerikansk øl, Coca Cola og 50'er inspireret musik.

Betjening: Blev øjeblikkeligt tildelt et bord ved indgang af én af de to fuldt kostumerede servitricer, halv fyldt ved ankomst. De havde kun Coca Cola i 25 cl. flasker, de kom fem min. efter bestilling - uden glas! Det var ikke muligt at få rabat, hvis man købte to - at det kun er muligt at købe Coca Cola i 25 cl. størrelse, strider imod mit amerikanske diner kendskab. Maden kom efter 20 min. Servitricen glemte dog at spørge køkkenet vedr. en forespørgsel, om det var muligt at få bearnaise sauce som dip. Venlig betjening.



Omgivelser: 60 db., noget lydt - samtale fra kunder, forholdsvis højt baggrundsmusik med Elvis fra 50'erne og Hayseed Dixie. I 50'er diner stil, rødt, hvid og sort, billeder af am. 50'er biler, vejskilte, nummerplader og Coca Cola reklamer. Store laminatborde med polstrede sofaer.

Sådan blev det serveret - salat og grønsager
ikke blandet med kød og ost
Drikkevarer: Sodavand (inkl Coca Cola selvfølgelig), Dr. Pepper, Cocio, Ginger Ale, de kendte am. øl (Budweizer, Coors, Pabst Blue Ribbon, Brew Dog, Brooklyn, Anchor, Corona og Sierra Nevada), og kaffe.
Pommes frites
Mac'n cheese
Tilbehør: Pommes frites'ene var fint kogt, korrekt let saltede og i fin kvalitet. Macaroni'en var blandet med reven smelteost med cheddar og havde en fin konsistens. Smagte ikke at så meget men var ikke klæbrig og blev ikke vammel med tiden, meget let saltet.


Sammenklappet syner den ikke af så meget
Burgeren: Noget anderledes koncept - Salat, tomater, agurker, syltede agurk, rødløg ringe og dressing blev serveret til! Burgeren bestod dermed kun af bollen, bøf, bacon og ost. Std. sesambolle, ristet for kraftigt, den støvede i kanterne, og tør. Bacon der var stegt som var det til brunch - lidt for kraftigt efter min smag, den var for svær at skære over uden at ødelægge burgeren under. Cheddarost, der ikke gav meget væsen af sig. 200g bøf af hakket oksekød. Jeg ønskede medium rare men fik noget imellem rare og gennemstegt, min spisepartners 400g bøf var medium rare efter ønske. Bøffen var af over middel kvalitet, men tør. Generelt gav det en tør fornemmelse at spise burgeren - tør bolle, ingen majonæse, ikke fed ost og tørt kød. Volumen middel, men der var til gengæld meget tilbehør.


Ingredienser: Std. sesambolle, 200g bøf af hakket oksekød, bacon, cheddarost. Salat, tomater, agurker, syltede agurk, rødløg ringe og dressing blev serveret til!


Konklusion: Et anderledes koncept at dele burger fra salt og grønsager, det er set før især i udlandet - men så skal selve burgeren ikke stå tilbage så tør, som tilfældet her. Måske er det meningen, kunden selv skal "samle burgeren" som i Jensens Bøfhus, men dermed forsvinder kokkens fortolkning af burgeren - og så kan man jo lige så godt lave burgeren selv derhjemme. Kniber sig lige på 4 boller, hvilket ikke er imponerede til 129 kr.
[4/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar