lørdag den 14. september 2013

Burger Menu

Enghave Pizza & Spicy Gryde, Ny Carlsberg Vej 23, 1760 København V., lørdag 2013-09-14 15:15

 


Frokosttilbud - Burger Menu - Hj. burger, 0,5 l. Cola, lille pommes frites og salatmayonnaise, 67 kr.


Spisested tilsyneladende med pakistansk twist. Pizza, shawarma, kebab men kun begrænset udbud af burgere og kun til frokost.

Betjening: Der gik et halv minut før jeg fik den ansattes opmærksomhed - han talte i mobiltelefon via headset på farsi. Efter kortfattet bestilling forsatte hans samtale den næste halve time, også imens han betjenede de næste 4-5 kunder. Fik min bestilte std. vare efter 15 min.Omgivelser: 60 db., lidt lyd fra madlavning og lidt trafik. Spiselokalet med plads til 24 en halv etage op. Træborde med fin plads og polstrede træstole. træguld, spejl og et par malerier på de hvide vægge. Min stol var repareret med en stor lap som var det en cykelslange.

Drikkevarer: Lille køleskab med begrænset udvalg af sodavand, Cocio og kildevand.

Sanitet: mærkelig lugt på toilettet, en sammeklemt 1½ l Coca Cola flaske lå på gulvet, ikke rent på toilettet. Ikke så meget at udsætte på spiselokalet.


Tilbehør: Stor mængde pommes frites, std. kvalitet men fint tilberedt, tilpas fedtede og let saltede. Bæger med std. majonæse.

Colaen: 50 cl. plastik Coca Cola, fra køleskabet og selvfølgelig fin.


Burgeren: Std. sesambolle, ristet for hårdt og lidt tør. Majonæse, tomatketchup og et par let syltede agurker. Bøf af hakket oksekød, taget fra frost, gennemstegt, lidt tør. Middel kvalitet. Salat, tomater, let syltede agurker, tomatketchup og afsluttes med majonæse. Smagen domineres af den lidt for flittige brug af majonæse og tomatketchup. Volumen under middel.


Ingredienser: Std. sesambolle, bøf af hakket oksekød, salat, let syltede agurker, tomater, tomatketchup og majonæse.


Konklusion: Denne burger mangler selvfølgelig ost og bacon, så den kommer aldrig helt i top. Kedelig tilberedt bolle og bøf. 3 boller!
[3/6]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar